Welkom bij Italtrade

Zo werkt onze website

Zo werkt het!

Dit artikel is bedoeld voor de mensen die graag willen weten hoe de website fungeert. In 5 screenshots probeer ik hier uit te leggen wat de meeste efficiënte manier is om de website te gebruiken.

Foto 1 : De functie om per categorie te komen bij de gewenste producten.
Sommige categorieën zijn voorzien van een blauwe pijl. Dit zorgt ervoor dat u in een nieuwe categoriegroep terecht komt, vaak een merk of regio. Wilt u alle producten gerelateerd aan de categorie vinden, klikt u simpelweg op alleen ‘vriesproducten’ of alleen op ‘ijsspecialiteiten’. Zo krijgt u alle producten in die categorie. Wilt u specifieker zoeken, bijvoorbeeld op een bepaald merk of soort, klikt u dat aan.

Foto 2: De zoekfunctie.
Onze zoekfunctie is wat mij betreft de meest simpele manier om bij uw gewenste producten te komen. U kunt zoeken op naam, merk, inhoud en zelfs op alcoholpercentage.

Foto 3: Een product toevoegen aan de order/offerte
Bent u bij het gewenste product, is het simpel toe te voegen aan uw order/offerte. U vult het gewenste aantal in en klikt op de zwarte knop offerte/order aanvragen. Let wel goed op de inhoud van het desbetreffende product en de daarbij verbonden verkoopeenheid.

Foto 4: Uw order/offerte versturen
Als u klikt op de winkelmand bovenin, komt u in de verzamelruimte van uw order/offerte. Simpel door te sturen met de blauwe knop links bovenin, waarna u wordt doorverwezen naar de volgende pagina.

Foto 5: Contactgegevens & bestelnotities
Klanten met een eigen account zullen dit enkel een keer moeten invullen, de contactgegevens. Zeer belangrijk want na het bestellen van de order krijgt u een bevestiging per mail, zodat eventuele fouten in de order nog tijdig gecorrigeerd kunnen worden. Mochten er nog extra notities bij uw order gezet worden, zoals suggesties over levertijd, de staat van bepaalde artikelen of bijvoorbeeld een gewenste houdbaarheidsdatum, dan kan dat hier.

0 reacties

Laat een antwoord achter