Welkom bij Italtrade

Ons product- en prijsbeleid

Om u te kunnen voorzien van de beste prijzen en u te kunnen verzekeren dat wij de producten op voorraad hebben, kopen wij erg groot in. Dit betekend dat wij de mogelijkheid hebben prijzen te bieden tegen scherp concurrerende prijzen. Wij slaan deze producten op in ons 6 meter hoge bulkmagazijn. Hier staan producten die maandelijks per vrachtwagen worden aangeleverd. Vaak zijn de producten eerst verscheept, om de transportkosten, en uiteindelijk ook onze verkoopprijs zo laag mogelijk te houden. Bij ons vindt u geen vreemde kortingconstructies, zoals de ‘eindejaarsbonus’ die u uiteindelijk zelf het gehele jaar voor uzelf gespaard heeft. Goede producten met scherpe prijzen, daar gaat het om. Bij ons is het zaak dat de klant moet kunnen vertrouwen dat wij de prijzen zo scherp mogelijk houden. Een goede relatie tussen leverancier en afnemer, daar gaat het bij ons om. U bent bij ons geen nummer, maar een bedrijf dat doet wat het doet en waar mensen werken.

0 reacties

Laat een antwoord achter