Welkom bij Italtrade

Grappa van Marzadro

spellegrino-logo-round
Sinds begin 2016 doen wij zaken met het bedrijf Marzadro uit Trentino. Dit bedrijf is begonnen met destilleren in 1949. In eerste instantie opgericht door Sabina Marzadro, later in 1960 overgenomen door haar broer Atillio, hedendaags een van de grootste kenners op het gebied de grappa en het destileren hiervan.

Grappa is een likeur die niet elke Nederlander eens geproefd heeft. Vaak is de drempel om het te proberen het gebrek aan informatie over de specifieke likeursoort. Daar heeft Marzadro een oplossing voor gevonden. De Grappa Kit, bevattende:

* 0,7 liter grappa Diciotto Lune
* 0,7 liter grappa Trentina Barrique
* 0,7 liter Grappa Trentina Tradizionale
* 90 x Chocolades mono verpakt
* 100 onderzetters met merknaam
* 12 grappa-glazen
* 5 restaurantkaarten met nadere informatie bovengenoemde producten

0 reacties

Laat een antwoord achter